Metode

Undervognsbehandling er vigtigt i det danske klima

Det er ikke mange danskere, der ved, hvor enormt vigtigt det er, at få udført ordentlig undervognsbehandling på sin bil. Mange bilfabrikanter laver ikke deres biler med henblik på det meget våde danske vejr, og det kan komme til at koste knaster på lang sigt, hvis ikke man får undervognsbehandlet og rustbeskyttet sin bil.

Det kan vi heldigvis nemt hjælpe dig med hos Dinitrol Center Ikast. Vi har den nødvendige erfaring for at kunne lave undervognsbehandling på biler af alle mærker.

Vi anvender kun de bedste produkter til undervognsbehandling
Hos Dinitrol Center Ikast ved vi, hvad det kræver at udføre en god undervognsbehandling. Vi har mere end 25 års erfaring med undervognsbehandling og har derfor en stor viden om hvilke produkter, der skal bruges for at opnå de bedste resultater.

Derfor anvender vi kun de absolut bedste produkter, så du får en undervognsbehandling af højeste kvalitet hos os. Du kan se en kort video om, hvorfor rustbeskyttelse er en god idé ved at klikke her.

​Kontakt os i dag og beskyt din bil

Hvis din bil bliver kraftigt angrebet af rust, vil den både miste en stor del af sin salgspris og der vil kunne opstå mekaniske problemer på sigt.

​Derfor anbefaler vi hos Dinitrol Center Ikast, at alle bilejere får lavet en god rustbeskyttelse så hurtigt som muligt efter bilkøb. Vi hjælper hovedsageligt kunder fra omegnen af vores værksted i Ikast, men vi hjælper også gerne kunder andetsteds fra. Vi har lavet en oversigt over vores metode til undervognsbehandling, som du kan se her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.