TI-kontrol

VI TØR SENDE DIN BIL TIL EKSPERTERNES KONTROL

Teknologisk Institut kontrollerer Dinitrol. For at du kan være sikker på at undervognsbehandlingen lever op til Dinitrols standard, som Verdens Bedste Rustbeskyttelse, er vi underlagt Teknologisk Institut’s kontrolordning.

Teknologisk Institut udfører uanmeldte stikprøvekontroller hos os. Teknologisk Instituts medarbejdere kontrollere alle bilens hulrum og vanger for at se om undervognsbehandlingen lever op til Dinitrols høje standard.

Vi opfordrer alle vores kunder til at tilmelde deres bil til kontrol. På denne måde sikrer vi den mest uvildige kontrol. Du kan tilmelde din bil gratis på Teknologisk Instituts hjemmeside ved at klikke her.

Teknologisk Institut udvælger ca. 5 biler til kontrol ved hvert kontrolbesøg.

Bilerne kontrolleres med et indoskop for at tjekke hulrum. Inderskærme og bundplader afmonteres og undervognen tjekkes for fejl og mangler. I tilfælde af fejl bliver personalet underrettet, så de undgår fremtidige fejl. Ligeledes udbedres fejlen med det samme.

Efter endt kontrolbesøg får bilejeren og centeret en kontrolrapport som hænges op på centeret.

Det er Teknologisk Institut, som udvælger hvilke biler der skal kontrolleres. De udvælger biler ud fra de kundetilmeldte biler på Teknologisk instituts hjemmeside eller fra dagsproduktionen. Her tilbydes kunden at være tilstede under kontrollen.

På denne måde er kontrollen 100% uvildig. Dette sikrer en høj og ensartet kvalitet hver gang, da centeret ikke ved hvilke biler udvælges til kontrol.​

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 97 15 44 56 eller send os en email på post@auto-ikast.dk​ og hør hvad vi kan gøre for dig.